Udin : Pa… pa kadieu pa

Bapa : Enya aya naon Din?

Udin : Ari BBM teh sato naon?

Bapa : Naha ceuk saha BBM sato?

Udin : Ari ieu buktina bisa naek ceunah pa…

Share:

Mungkin ini juga menarik