Pasen bari jeung rurusuhan : Dok.. ibu keur rusuh yeuh, 30 menit deui kedah atos aya di bandara Husen, bisa teu nyabut waos dua sakaligus dina waktos 5 menit dok? Wios teu dibius oge da pasti kiat…

Dokter : Mangga… mangga… cobi, waos mana nu karaos teh?

Pasen : Ieu waos pun lanceuk…

Share:

Mungkin ini juga menarik