Eneng : Pa, upami abdi ngalakukeun suatu kejahatan dihukum henteu pak?

Pa Guru : Nya dihukum atuh eneng…

Eneng : Upami abdi teu ngalakukeun sesuatu dihukum teu pak?

Pa Guru : Nya moal atuh eneng, lamun can ngalakukeun sesuatu nya moal dihukum.

Eneng : Oh nuhun ari kitu mah. Abdi teu acan ngadamel PR…