Dihukum

Eneng : Pa, upami abdi ngalakukeun suatu kejahatan dihukum henteu pak? Pa Guru : Nya dihukum atuh eneng… Eneng : Upami abdi teu ngalakukeun sesuatu dihukum teu pak? Pa Guru : Nya moal atuh eneng, lamun can ngalakukeun sesuatu nya moal dihukum. Eneng : Oh nuhun...

Tukang Kebon Cunihin

Mamih : Pih, ari tadi si mang tukang kebon cunihin ka abdi… tapi saurna mah dipiwarang ku papih eta teh. Papih : Naha kunaon kitu? Mamih : Ah pokona mah cunihin tah eta teh campelak ka dunungan. Naha leres eta teh dipiwarang ku papih? Papih : Naha da papih mah...

Cacing Sawah

Ibu Guru : Ari cacing pita jiga naon Mad? Ahmad : Sapertos pita bu. Ibu Guru : Ari cacing sawah sapertos naon Mad? Ahmad : Sapertos sawah bu.  

Cabut Waos Rurusuhan

Pasen bari jeung rurusuhan : Dok.. ibu keur rusuh yeuh, 30 menit deui kedah atos aya di bandara Husen, bisa teu nyabut waos dua sakaligus dina waktos 5 menit dok? Wios teu dibius oge da pasti kiat… Dokter : Mangga… mangga… cobi, waos mana nu karaos...

BBM teh sato naon

Udin : Pa… pa kadieu pa Bapa : Enya aya naon Din? Udin : Ari BBM teh sato naon? Bapa : Naha ceuk saha BBM sato? Udin : Ari ieu buktina bisa naek ceunah pa…