Beranda » Cangehgar

Tag: Cangehgar

Dihukum

Eneng : Pa, upami abdi ngalakukeun suatu kejahatan dihukum henteu pak?

Pa Guru : Nya dihukum atuh eneng…

Eneng : Upami abdi teu ngalakukeun sesuatu dihukum teu pak?

Pa Guru : Nya moal atuh eneng, lamun can ngalakukeun sesuatu nya moal dihukum.

Eneng : Oh nuhun ari kitu mah. Abdi teu acan ngadamel PR…

Tukang Kebon Cunihin

Mamih : Pih, ari tadi si mang tukang kebon cunihin ka abdi… tapi saurna mah dipiwarang ku papih eta teh.

Papih : Naha kunaon kitu?

Mamih : Ah pokona mah cunihin tah eta teh campelak ka dunungan. Naha leres eta teh dipiwarang ku papih?

Papih : Naha da papih mah da henteu  rumasa tutah titah nanaon ka si mang teh, ngan tadi rumasa ngomong kieu dina telepon teh – Mang, lamun hujan, omat pangangkatkeun erok juragan istri jeung asupkeun manukna. Tah kitu.