Tukang Kembang – Bodor Sunda

Carita Si Moed : Moéd geus ginding rék malem mingguan,méméh apél nyimpang heula ka tukang kembang. Moéd : “ Mang…, kembang nu beureum hiji….”. Tk.Kembang : “ Rék apél Jang….? “. Moéd : “ Muhun Mang..”. Tk.Kembang : “ Hébatlah mani...